Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
info.somsola@gmail.com
Myymälä

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

Toimitusehdot

  • Takuuaika 
  • Tuotevirheet
  • Ostaminen Somsola shopin myymälästä 
  • Ostaminen Somsolan nettikaupasta 
  • Palautusoikeus 
  • Kurssit ja hoidot 
  • Ale tuotteet
  • Oikeus muutoksiin

 

Myyjä
Somsola shop on Harmoniahuone Harmony House Oy:n rekisteröity aputoiminimi. Y-tunnus on 1026317-0. Yrityksemme on perustettu 1996. Olemme arvonlisävero velvollisia. Osoitteemme on Somsolan myymälän osoitteemme.

Takuuaika
Tuotteilla ei ole erityistä takuuaikaa.

 Tuotevirheet
Tuotevirhe on tuotteessa oleva vika. Viaksi ei lueta kiven pintaan luonnollisesti kuuluvaa säreilyä tai vastaavaa kivessä luonnollisesti olevaa yksilöllisyyttä. Tuotevirheeksi todettu tuote korvataan ensisijaisesti vastaavalla tuotteella. Mahdollisissa tuotevirhe asioissa ota yhteyttä myymälään meilitse, liittämällä tuotteen virheestä kuva mukaan. Tuotevirhe tulee havaita heti kun avaa tuotepaketin ja niistä on ilmoitettava välittömästi. Muuten tuotevirheen syntymisen ajankohdan todentaminen on ostajan vastuulla. Normaali vaihto ja palautusaika on 14 vrk ostosta.

Ostaminen Somsolan myymälästä
Myymälässä on esillä laajemmat valikoimat kuin nettikaupassamme. Uusia tuotteita saapuu myymälään joka kuukausi. Olet lämpimästi tervetullut viihtyisään Somsolan myymälään.

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.
Avoinna ma-pe 10.30-18 ja la 10.30-16.
Puhelin, puhelimitse tehtävät tilaukset 040 595 7124
info.somsola(at)gmail.com

Myymälässä tehdyissä ostoissa on palautus oikeus, kun siitä on etukäteen sovittu avokauppana ja sovittu avokaupan voimassaoloaika.


Ostaminen Somsolan nettikaupasta

Nettikaupan tuotteiden tilausehdot
Tilausehdot koskevat kaikkea nettikauppamme valikoimaa: tuotteita, kurssi- ja esittelyillan maksuja ja sähköpostitse toimitettavaa materiaalia.

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Jos nettikaupan kautta kurssin ostanut on alle 18-vuotias, hänen tulee esittää tähän kirjallinen lupa vanhemmiltaan.

Ulkomaille toimitettavat tilaukset maksetaan etukäteen luottokortilla tai Nordea Sololla. Ulkomaantoimitusmaksu on tapauskohtainen. Avaamme kansainvälisen, englanninkielisen osion nettikauppaamme mahdollisimman pian, se on työn alla.

Postimaksu
Nettikaupan tilauksien postimaksu on 4,90 per tilaus kotimaassa. Tuotteet tulevat joko kirjeitse suoraan kotiin tai pakettina Postin kautta. Puhelintilaukset toimitetaan postiennakkotilauksina, joista veloitetaan tilauksen koon mukainen postimaksu ja postin perimä postienakkomaksu. Postiennakkotilaukset noudetaan postista ja maksetaan noudon yhteydessä käteisellä tai korteilla.

Toimitusaika
Postitamme tilauksia päivittäin, loman aikana tai yllättävissä sairastapauksissa useita kertoja viikossa. Jos tilauksesi on kiireellinen, laita postituspyyntösi näkyviin tilauksen asiakkaan muistiinpanot kohtaan. Toimitusaikaan vaikuttaa postin oma toimitusnopeus ja postitustapa: onko kyseessä tavallinen kirjelähetys, pakettilähetys tai postiennakko.

Maksutavat nettikaupassa 
Verkkokaupassamme voit maksaa kaikkien pankkien verkkomaksuilla sekä luottokorteilla visa ja mastercard. Verkkomaksupalvelun meille toteuttaa Paytrail Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksaessasi tilaustasi siirryt Maksa -painikkeen kautta Paytrail Oy:n sivuille jossa voit maksaa tuttuun tapaan oman pankkisi maksunapilla. Luottokorttimaksut tapahtuvat samassa palvelussa Netsin kautta. Paytrail Oy:n keskitetyn palvelun ansiosta saamme tiedon saapuneesta maksusta lähes välittömästi, joten pääsemme myös käsittelemään tilaustasi nopeasti.

Maksut Paytrailin kautta
Mikäli haluat maksaa Paytrailin maksutapojen kautta, Somsola toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Somsola vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oy:lle. Paytrail Oy toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 7181830

Verkkokaupat
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyässä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. <br
Tilaukset Suomen ulkopuolelta: Lähetä tilauksesi info.somsola(at)gmail.com jonka jälkeen toimitamme laskun sähköpostitse.
Palautusoikeus

Nettikaupasta ostettaessa
Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutus- tai palautusoikeus (ei koske lippukauppaa) tuotteen vastaanottamisesta, ei koske kurseeja. Asiakas vastaa palautuskustannuksista ja palautukset tapahtuvat Postin kautta.

Tuotteiden hakematta jättäminen postista ei ole tuotteen palauttaminen tai peruuttaminen. Palauttaminen ja peruuttaminen tarvitsee tehdä ilmoittamalla erikseen myymälämme sähköpostiosoitteeseen.

Palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita joita ei ole käytetty ja jos ne ovat erillisessä alkuperäispakkauksissaan, nämä on avattu siististi.

Mahdollisten palautusten yhteydessä: Ilmoita ostotietosi, palautus-asia ja yhteystietosi välittömästi sähköpostitse info.somsola(at)gmail.com, tämän jälkeen sovimme miten toimimme. Palautettava tuote on pakattava niin hyvin että se tulee ehjänä perille ja tuote palautuksissa asiakas vastaa postikuluista.

Tilauksen vastaanotossa ilmenevästä virheestä tai saapumatta tulemisesta on ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti ottamalla puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä myymälään.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä toimituksen vastaanottamista. Somsola maksaa tavanomaisella tavalla postitse aiheutuvat palautuskustannukset, jos tuote on asiakkaalle tullessa vaurioitunut tai rikki ja korvaa vioittuneen tuotteen vastaavalla tuotteella. Asiasta tehdään palautusoikeus kysely sähköpostitse jonka jälkeen sovimme toimintatavan. Huom! Tarkista kivituotteiden palautusoikeus alla. 

Kivituotteiden palautusoikeus
Kivituotteet ovat luonnontuotteita: niissä on yksilöllisiä eroja väreissä, muodoissa ja koossa. Joskus virheellisesti vioiksi kuvitellut poikkeukset ovat vain kiven pinnalla tai sisällä olevia luonnon muovaamia sulkeumia, koloja, sateenkaariheijastumia tai särmiä, jotka tekevät jokaisesta kivestä uniikkikappaleen. Siksi on mahdollista, että toimittamamme kivet eivät ole täsmälleen nettikaupan tuotekuvien näköisiä, vaan kuvissa esitetyt kivet ovat ko. kivilaadun tyypillisimpiä esimerkkejä. Samoin ilmoittamamme kivien koot ovat keskimääräisiä kokoja, joten yksittäinen kivi voi olla hivenen suurempi tai pienempi ilmoitettuun kokoon nähden.

Edellä mainituista seikoista johtuvat palautukset eivät täytä palautuksen ehtoja.

  

Kurssiliput ja tapahtumien liput
Kursseille ja tapahtumiin varataan paikkalippu maksamalla se nettikaupassa tai myymälässä. Kurssin ja tapahtumien paikkalippuja koskevat yleiset tapahtumien lippujen hankinnan säännöt (vertaa esim. lippupalvelusta lipun ostaminen). Paikkalipun ostaminen on sitova. Lippuja ei lunasteta takaisin jos ostaja on estynyt tulemasta. Ostaja voi halutessaan jälleenmyyjä lipun. Mahdollisuuksien mukaan kurssittaja voi tarjota mahdollisuutta osallistua seuraavalle samanlaiselle kurssille jos sellaista järjestetään vakiona. Kurssittaja ei ole kuitenkaan velvollinen siihen. Jos kurssittaja on estynyt vakavasta syystä pitämästä kurssia, tarjotaan lipun ostaneille uusi kurssi mahdollisimman pian. Jos jokin kurssi ei toteudu, kurssittaja palauttaa kurssilipun summan.  

Hoidot & konsultaatiot
Hoito tai konsultaatio tulee peruuttaa 1 vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Hoidosta poisjäänti tai alle 1 vuorokauden peruutusilmoitus laskutetaan kuten käynti.

Hoitojen & konsultaatioiden ajanvaraus & tilaaminen
Tapahtuu ainoastaan puhelimitse 040 595 7124. Soittoaika ma-pe 10.30-18.00.

Ale tuotteet
Alessa tuotteita on aina rajoitettu erä. Joissain tuotteissa tuotetta on vain yksi kappale. Tuotteiden kpl määrä näkyy klikkaamalla tuotteen kpl määrää. Ale koskee aina vain sitä erää tuotteita mitä tuotteen kohdalla näkyy. 
Tuotevirheet ovat aina asia joka ensisijaisesti korvataan vastaavalla tuotteella.

Oikeus muutoksiin
Somsola ja Harmoniahuone Harmony House Oy pidättää oikeuden tehdä tapahtuma- ja kurssiohjelmaan muutoksia, jotka voivat tulla aiheellisiksi kurssivalikoiman muuttuessa, kursseja uudistettaessa tai liite- ja opiskelumateriaalin vaihtuessa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Yhteystietomme
Somsola shop
Kalevankatu 9, 00100 Helsinki
Myymälä on avoinna ma-pe 10.30-18, la 10.30-16
040-595 7124
info.somsola(at)gmail.com
Nettisivumme: www.harmoniahuone.com ja www.somsola.com