SOMSOLASTA KUORIUTUU SOMA & SIS - SAMA FIRMA, UUSI NIMI JA ILME :) UUSIA ALKUJA! RAKKAASTA SOMSOLASTA KUORIUTUU NYT UUSI JA UPEA SOMA & SIS - SAMA FIRMA, UUSI NIMI JA ILME :)
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
info.somsola@gmail.com
Myymälä

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

TARINAMME

Myymälä

 

Myymälä 

 

"RAKKAUDESTA KIVIIN JA NIILLÄ HOITAMISEEN"

 

-

 

Soma & Sis on elämyksellinen kivikauppa pohjoismaisella otteella, Helsingin sydämessä Kalevankadulla.

Korkealaatuisia kiviä ja kristalleja kaiken muotoisina ja kokoisina hiotuista sisustuskiviin ja koruihin. Kaikkien kivien mukana saat lapun niiden hoitavista ominaisuuksista kotiin vietäväksi.

Tule nauttimaan ihanasta energiasta ja oppimaan lisää kivien ja kristallien kiehtovasta maailmasta!

 

 

Somsola=Soma&Sis

 

 

Alunperin Sari McGlinn'in perustama Somsola syntyi asiakkaiden tarpeista. Sarilla oli kurssitilassaan kiviä koristeena ja kurssilaiset halusivat ostaa itselleen näitä kauniita kiviä. Nettikauppa aloitti toimintansa jo vuonna 2004.

Kivilaput ja kivitietomme pohjautuvat Sarin pitkään asiantuntemukseen ihmisen mielen, tunteiden ja luomisen toiminnasta sekä laajasta asiantuntemuksesta kivien hoitaviin vaikutuksiin.

Mukana Somsolan kehityksessä olivat alusta asti molemmat Sarin tyttäret, Mira ja Stina Ovaskainen. Siskokset jatkavat nyt uudella nimellä Soma & Sis heidän äitinsä jättämää perintöä uudella raikkaalla otteella.

Soma, koska siinä yhdistyvät kolmen äiti ja tyttäret tiimin nimikirjaimet sekä kirjaimia somsolankin nimestä.

Sis, koska Mira yhdessä siskonsa Stinan kanssa jatkaa siitä mihin matka Somsolan ja heidän äitinsä kanssa jäi. 2019 on täyttä uusia alkuja matkalla kohti uutta ja ihanaa!

 

Founders

 

Katso isommalla kartalla