Hei,

Mukava tutustua! Olen Sari McGlinn ja kirjoitan tällä sivustolla aiheista, jotka ovat omaa sydäntäni lähellä. Ollut aina ollut innokas ihmisyyden tutkija ja halunnut syvemmin ymmärtää miksi luomme elämästämme sellaista kuin se on ja kuinka voimme muuttaa sitä jos niin haluamme. Tämä kiinnostus vei oppimaan ihmisyyden rakenteita ja henkisyyden toimintaa meissä. Olen kiitollinen että olen saanut tehdä sydänkiinnostuksesta työn, jossa olen saanut jakaa löytämääni ja toivottavasti inspiroinut kanssakulkijoitani tutkimaan ja löytämään lisää kauneutta, kykyjä, voimavaroja ja taitoja sisimmästään.

Kirjoittaessani tätä olen uuden alussa, sillä tämä on ensimmäinen blogini. Mukava aloittaa jotain uutta! Toivon artikkelieni, äänitteiden ja videoiden antavan sinulle rentoutusta, hauskuutta, inspiraatioita ja tietoa ihmisyyden ja henkisyyden rakenteista.


Olen kiitollinen kaikesta rakentavasta palautteesta, jotta voin palvella näillä sivuille vielä monipuolisemmin. Kiitos!

Olet aina sydämellisesti tervetullut kursseilleni ja koulutuksiini.

Tässä lyhyt esittely työsarastani tällä alueella:

Sari McGlinn on sisäisen hyvinvoinnin monipuolinen kouluttaja, terapeutti, kirjailja ja Somsolan lifestyle-kivimyymälän ja Harmoniahuone Harmony House Oy:n perustaja. Sari on opettanut tuhansia ihmisiä ja toiminut alalla 1990-luvun alusta. Hän on ollut Sielun peili lehden vakiokulumnisti vuodesta 2009.

Sari on innostava, inspiroiva ja käytännönläheisesti asioita havainnollistava luennoitsija ja kouluttaja.

Sarin erityisosaamisaluetta on ihmisyyden rakenteen syvällinen tunteminen. Miten ihminen luo elämäänsä, miten hän tulee tietoiseksi luomisestaan ja miten hän voi kohdata kokonaisuuttaan. Ihminen luo kaikessa vain ykseyttä tai erillisyyttä ja näiden rakenteiden tunnistamisen kautta alkaa oman luomisen prosessi.

Hän on myös laajasti perehtynyt kivien käyttämiseen kehon ja itsensä kohtaamisen hoitamisessa ja tehnyt yhden laajimmista energiahoidon (reiki) vaikutuksia kartoittavista tutkimuksista. Sari on kehittänyt kivillä hoitamisen ammattikoulutuksia sekä Sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja koulutuksen (14. vuosikurssi). Koulutuksen uudistuksen myötä nimi on Henkisen hyvinvoinnin ohjaaja koulutus.

Kirjat ja ääni cd:t, Sari McGlinn  
• Kivillä hoitaminen (2013)
• Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä (2008)
• Tämä on hyvä – opas meditaatioon, mukana ohjattuja rentoutuksia sisältävä
ääni cd (2004 ja uusinta painos nimellä Meditaatio-opas, 2006). Kirjaa ja cd:tä on
myyty yli 3000 kpl.
• Pieni kivikirja, opas kivien hoitavaan maailmaan (julkaistu 2004) painos loppuunmyyty
• Useita kivillä hoitamisen erikoisteemavihkosia (julkaistu 2009-2012).
• Tämä päivä on hyvä, ohjattuja meditaatioita äänicd (2004, uusintapainos 2006)
• kursseista tehtyjä äänitteitä (julkaisuja vuodesta 2008 lähtien).

Koulutus
Seksuaaliterapeutti 1994,  Regressioterapeutti 1998, Fengshui konsultti 2000, Reikiopettaja (master ) 2000, NLP Practitioner 2001 ja Holistinen suggestologi 2002. Opinnot tapahtuivat Suomessa, Lontoossa ja Yhdysvalloissa.

Sari McGlinn