TOIMITAMME TILAUKSIA MATKAHUOLLON SEKÄ POSTIN KAUTTA :) minimitilaus 19.90€ Toimitamme tilauksia sekä Matkahuollon (alk. 6.90e) että Postin (alk.4.90e) kautta, minimitilaus 19.90€
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
info.somsola@gmail.com
Myymälä

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

KIVEN VALINTA

 

kivien valinta

 

 

Kodin sisustukseen ja yhtä huonetta hoitavaksi tarkoitetun kiven on hyvä olla kookas. Valitse esimerkiksi iso pala tai iso kiviesine kuten kivikynttilätuikku. Kulhossa olevat kivet toimivat hyvin ryhmänä ja tuovat yhteisvaikutustaan huoneeseen.

Korkeavärähteisten kivien koko voi olla pienikin ja silti vaikutus voi olla suuri, esimerkiksi pieni apofylliitti kidesykerö kirkastaa ja kohottaa värähtelytasoa ja tuo turvallista rakkauden energiaa koko huoneeseen. Kidekärkilevyt, kuten ametisti-, sitriini- ja vuorikristallikidekärkilevyt koostuvat kymmenistä tai sadoista pienistä kidekärjistä, jotka yhdessä ollessaan toimivat voimakkaammin kuin niistä irrotetut yksittäiset kidekärjet.

Lahjakivi tai koru kannattaa valita kiven värin mukaan. Ne värit, joita lahjan saaja käyttää vaatteissaan, ovat värejä, joista hän pitää todennäköisesti myös kivissä. Lahjan saajan pukeutumis- tai sisustustyylistä voi päätellä, minkä tyylisistä koruista tai sisustusesineistä hän pitää. Hää- tai merkkipäivälahja on hyvä valita sen mukaan, mitä haluaa toivottaa lahjan saajalle. Kivestä tehdyn lahjan voi valita myös kiven hoitavien ominaisuuksien mukaan, sen muodon symbolismin, pinnan kuvion tai värin perusteella.

Minulta on usein kysytty, voiko useamman kiven samanaikainen käyttö jotenkin kumota toistensa vaikutuksia? En näe tätä mitenkään mahdollisena. Kivet tukevat toistensa harmoonisia (ykseyttä luovia) vaikutuksia ja yhteisvaikutuksesta tulee aina voimakkaammin eheyttävä kuin jos käyttäisi vain yhtä kiveä. Kivet eivät voi tehdä yhdessä toimiessaan mitään epäharmoniaa, ne ovat kuin ihmisryhmä joka tapaa toisensa ja auttavat toinen toisiaan. Paitsi että kivillä ei ole egoa. :)

Sari McGlinn
Somsolan (nykyinen Soma & Sis) perustaja