YMPYRÄ SULKEUTUU

Tänä vuonna tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun harmaassa marraskuisessa loskasäässä avasin Somsolan ovet ja astuin sisään Reiki-kurssille. Kontrasti oli valtava, tunsin saapuvani eri maailmaan: kauniit eriväriset kimaltelevat kivet, lämmin kivituikkujen valo, rauhallinen musiikki ja Sarin hymy loivat tunnelman, jota juuri silloin kaipasin.

 

Johanna Blomqvist

 

En tuntenut Reikiä ennestään, mutta olin tutustunut kiinnostaviin energiahoitotutkimuksiin, jotka saivat minut lähtemään myös Reiki-kurssille. Olin epäilevä, mutta päätin heittäytyä ja antaa Reikille mahdollisuuden.

Kurssilla aika tuntui pysähtyvän ja kaikki muu jäi taustalle. Opettelimme, mitä Reiki on, miten hoitaa itseä ja miten tehdä hoitoja muille. Reiki tuntui helpolta ja vaikealta, tutulta ja tuntemattomalta samaan aikaan.

Yllätyin siitä, miten Reiki vei mennessään. Se on ollut elämässäni jokaisena päivänä tuosta ensimmäisestä kurssista lähtien. Se on laittanut minut hakemaan vastauksia siihen, kuka oikein olen ja miksi teen asioita niin kuin teen. Ymmärtääkseni mitä Reiki on, kirjoitin myös kirjan kokemuksistani ja siitä, mitä tiede ja tutkimukset voivat sanoa Reikistä. Kirjan myötä sain myös vapautuksen: tiede ei ole ristiriidassa Reikin ja energiahoitojen kanssa.

Reikissä on kuitenkin puolia, joita tiede ei vielä tavoita. Reiki on rakkautta.

Eräs ympyrä sulkeutuu, kun palaan nyt marraskuussa uudistuneeseen Somsolaan, nykyään Soma & Sis - kauppaan, opettajaksi Sarin tyttärien pyydettyä minua opettamaan Reikiä.

Tehtävä on suuri kunnia ja koen että Sari on mukana tukemassa <3

"Sarin elämänohje rakkauden kasvattamiseen, jota Reiki-kursseillakin opetellaan: Huomioi mitä koet sisimmässäsi ja ole läsnä elämälle. Silloin olet oman elämäsi tietäjä ja saat intuitiosi ohjaamana koko ajan oivalluksia elämän hetkiisi. Ainoastaan sinä voit tietää mikä on itsellesi parasta. Luottamalla sisäiseen viisauteesi, kasvatat omaa voimaasi. Oman voiman käyttöönotto antaa sinulle uudenlaista vapauden tunnetta, jota kukaan ei voi viedä sinulta pois" -Sari McGlinn

Tervetuloa mukaan ensimmäiselle Soma & Sis:ssä järjestettävälle Reiki kurssilleni, lue kurssista lisää ja varaa paikkasi täältä.

Sydämellisin terveisin,

Johanna Blomqvist

-

Johanna Blomqvist on filosofian tohtori, fyysikko, kouluttaja, Reiki Master ja kirjailija. Tutustuttuaan energiahoitoihin ja Reikiin Johanna lähti yrittäjäksi, luennoitsijaksi ja Reiki-hoitajaksi ja -opettajaksi sekä kirjoitti kirjan "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" . Kirja on julkaistu myös englanniksi. Johannan uusi kirja todellisuudesta ilmestyy vuonna 2020. Katso tästä nettisivuni.

1 kommenttia

Kaunis kiitos kirjeestäsi. Se oli mielenkiintoista luettavaa. Aurinkoisia ajatuksia elämääsi jatkossakin. Menestystä kirjasi kirjoittamiseen. ❤️💕

Terttu Salminen 31/10/2019

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.