VINKKEJÄ UUDEN VUODEN ALKUUN

 

Vuoden alussa on hyvä ajankohta päivittää sitä kuka olet nyt ja visioida mitä haluat tälle vuodelle elämässäsi. Tässä muutamia suosituimpia asioita mitä halutaan kutsua uudelle vuodelle.

 

RAKKAUDEN KASVATTAMINEN JA KUTSUMINEN

Aloita huomioimalla, miten voit olla enemmän rakkaudellinen ja kiitollinen itseäsi kohtaan sekä nähdä enemmän arjen tilanteissa asioista, joista voit kokea kiitollisuutta. Kiitollisuus on yksi rakkauden muodoista ja se alkaa voimistamaan rakkautta sinussa, joka taasen kutsuu lisää rakkautta kaikissa sen muodoissaan elämääsi.

Rakkautta voimistavia kiviä ovat RUUSUKVARTSI, KUNSIITTI, MORGANIITTI, MANGAANO KALSIITTICOBALCO KALSIITTI ja RODONIITTI.

 

ASIOIDEN TOTEUTTAMINEN JA LOPPUUN SAATTAMINEN

Saada vihdoin ne keskeneräiset asiat valmiiksi, saada lisäenergiaa että tulisi siivottua kaapit, tehtyä opintotyö valmiiksi, aloittaa se uusi kuntoilu jne. Tuttuja asioita varmaan kaikille meistä.

Lisäenergiaa ja potkua asioiden valmiiksi saattamiseen antavat: MALAKIITTI, RUBIINIPYRIITTI (kaikki) ja MAHTIKIVI.

 

 

OMAN VOIMAN JA PÄÄTÖKSIEN TEON VOIMISTAMINEN

Tämä aihe liittyy läheisesti edelliseen aiheeseen. Oman voiman voimistaminen voimistaa myös asioiden toteuttamista. Parhaita kiviä tähän ovat MAHTIKIVISARDONYKSI ja PIETERSIITTI.

 

INTUITION VOIMISTAMINEN

Intuitio auttaa kaikessa uuden luomisessa koska näet ja koet visiot ja tuntemukset mitä kannattaisi tehdä, helpommin ja vaivattomammin. Intuitiota voimistavat AMETISTI, ATSURIITTI, SPIRIT AMETISTIMOLDAVIITTI ja LAPIS LATSULI.

 

VANHASTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Irtipäästämisen hyväksymiseen ja anteeksiantoon sydämen asioissa auttaa RUUSUKVARTSI ja KUNSIITTI. Potkua irtipäästämiseen antaa MALAKIITTI. Turvallisuuden tunnetta tukemaan irtipäästämisen muutoksessa antaa STROMATOLIITTI FOSSIILI ja BRONSIITTI.

 

MENESTYKSEN JA KAIKEN HYVÄN ELÄMÄÄN KUTSUMINEN

Tätähän ei voi olla liikaa SITRIINI tukee tervettä itsetuntoa sekä menestymisen vastaanottamista ja kaikenlaisen elämän runsauden manifestointia. LEPIDOLIITTI ja VALTAMERIJASPIS voimistavat hyvän olon ja onnellisuuden kokemista joka taasen luo väylän kaiken hyvän kutsumiseen elämäänsä.

 

 

MITEN KÄYTÄT KIVIÄ AKTIVOIMAAN HALUAMIASI ASIOITA

Kivet ovat mineraalia kuten sinäkin ja kivet ovat tiettyjä värien valon värähtelytaajuuksia kuten sinäkin. Muun muassa nämä aloittavat kiviä käytettäessä vuorovaikutuksen, jolloin kiven omat hoitavat ominaisuudet tukevat käyttäjänsä energiaa. Kivet hoitavat sinua ja auttavat sinua pysymään haluamissasi olotiloissa.

Pidä kiviä taskussa, rannekkeena tai riipuksena mukanasi. Lepää sängyssä ja laita kiviä kehollesi ja ota samalla pienet torkut. Laita kiviä tyynyn alle, pidä sängyssä, yöpöydällä, työpöydällä eli siellä missä sinäkin olet.

Katsele kiven pinnan kuvioita, kiven säikeitä ja värejä. Tämä voimistaa samalla intuitiotasi. Kaikki nämä edistävät sinun vuorovaikutustasi kivien kanssa jolloin kivien energia voimistaa omilla hoitavilla vaikutuksillaan sinun energiaasi ja auttaa sinua tulevaisuutesi luomisessa.

Onnellisia luomisen hetkiä elämääsi toivottaen,

Sari McGlinn

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.