VIIKON KIVI | SAVUKVARTSI

 

Savukvartsi kuuluu kvartsien isoon kiviperheeseen johon kuuluvat muun muassa ruusukvartsi, sitriini, väritön kirkas kvartsi ja ametisti. Savukvartsin värit vaihtelevat läpinäkyvän harmaasta ruskean sävyn eri vahvuuksiin ja siitä aina tumman mustaan väriin. Väri on syntynyt kiven sisään kasvun aikana jääneestä alumiinista. Kiveä esiintyy useissa paikoissa maapallolla, muun muassa Brasiliassa ja Intiassa.

Savukvartsi on yksi monipuolisimmista kehon ja tunteiden hoitokivistä. Koruina se sopii kaikkien värien ja tyylien kanssa yhdistettäväksi ja käytettäväksi. Juhlakoruina savukvartsi saa käyttäjänsä säihkymään ajatonta tyylikkyyttä. Ja samalla käyttäjä saa mukavan luottavaisen ja rennon olon.

Savukvartsi

SAVUKVARTSIN HOITAVAT OMINAISUUDET

Kaikki kvartsit puhdistavat ja kohottavat käyttäjänsä energiankentän värähtelyä, mikä selkeyttää ja kirkastaa oloa. Savukvartsi rauhoittaa ja selkeyttää oloa, se tukee luottamusta käyttäjänsä omaan sisäiseen viisauteensa sekä muistamaan, että osaa ja muistaa kaiken tarvittavan. ”Ai niin, minullahan on yhteys kaikkeen tarvitsemaani tietoon, voin vain rentoutua ja luottaa sen esille tulemiseen”- lause kuvastaa hyvin savukvartsin luomaa helpotuksen oloa. Sitä kutsutaankin tietäjäkiveksi.

Savukvartsi puhdistaa ja kohottaa kehon energioita ja samalla selkeyttää ja kirkastaa oloa ja ajatuksia. Tämän myötä se myös maadoittaa ja tasapainottaa kehoa, vahvistaa turvallisuuden tunnetta ja luottamusta elämää kohtaa. 

Sopii hyvin käytettäväksi varsinkin silloin, kun olo on epävarma tai tarvitsee tehdä päätöksiä. Sopii hyvin kun tarvitset lisäluottamusta sisäiseen tietäjääsi, kun tarvitset lisätukea opiskeluun, päätöksien tekemiseen, turvallisuuden kokemiseen että elämä kantaa. Tekee helpottuneen olon.

Savukvartsi puhdistaa tehokkaasti auraa ja ajatuksia sekä tasapainottaa kehoa.

Hoitaa hyvin kehoa, varsinkin hengitystä. Lievittää kipuja ja kehon jännityksiä sekä mielen jännitteitä ja stressiä. Värinsä puolesta se on maadoittava.

 

Savukvartsi kidekärki

 

SAVUKVARTSI KIDEKÄRKI

Savukvartsi kidekärki antaa paljon tietoa sen kanssa meditoivalle. Soveltuu erittäin hyvin kehon hoitoon. Se puhdistaa ja tasapainottaa kaikkia chakroja. Siinä yhdistyy maaäidin viisaus ja kristallien sisältämä tieto. Sopii hyvin kvartsikiteillä tehtävissä hoidoissa pidettäväksi käsissä ja/tai jaloissa.

©Sari McGlinn, Somsola

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME SAVUKVARTSISTA!

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.