TOIMITAMME TILAUKSIA MATKAHUOLLON SEKÄ POSTIN KAUTTA :) TOIMITAMME TILAUKSIA MATKAHUOLLON KAUTTA: NOUTOPISTE 6.90e TAI OVELLE TOIMITUS 12.90e & POSTIN KAUTTA: LUUKUSTA MAHTUVAT OVELLE 4.90e :)
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
info.somsola@gmail.com
Myymälä

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Ma-Pe 10.30-18 | La 10.30-16

VIIKON KIVI | LAPIS LATSULI
· · · 5 Kommenttia

VIIKON KIVI | LAPIS LATSULI

· · · 5 Kommenttia

Huippulaatuinen lapis latsuli on syvän tummansininen kivi, jonka pinnassa usein näkyy pyriittihippuja. Lapiksessa voi näkyä myös vaaleita kohtia, jotka ovat kalsiittia ja mukana voi olla myös jonkin verran sinistä sodaliittia. Lapis on aina ollut arvostettu kivi sen sisältämän lazuriitin värin vuoksi. Tämä harvinainen väri on pitänyt lapiksesta tehdyt korut aina arvossaan ja se on ollut haluttu värijauheena maalauksissa, sen sisältämän voimakkaan sinisen väripigmentin vuoksi.

Lapiksen hoitavista vaikutuksista merkittävin on sen intuitiota kehittävä vaikutus. Lapiksesta huokuu rauhallisuus ja voima, joilla se tukee käyttäjäänsä rohkeammaksi ja enemmän itseensä luottavaiseksi. Samalla se tukee sisäänpäinkääntymistä itsensä kuuntelemiselle ja läsnäolemista intuitiolle.  Näiden ominaisuuksien vuoksi lapista kutsutaan tietäjäkiveksi.

Lapiksessa oleva pyriitti tukee asioiden konkreettista tapahtumista sen sijaan, että ne jäisivät vain haaveiksi.

 

Lapiksen käyttötapoja

Pitämällä lapista kivenä taskussa tai koruna keholla, se on aurakentässäsi vaikuttamassa ja hoitamassa. Kehitä intuitiotasi pitämällä lapista 5-10 minuuttia otsalla ja olemalla samalla läsnä itsessäsi esimerkiksi huomioimalla hengitystäsi. Voit myös kehittää intuitiotasi katselemalla lapiksen pinnan värejä ja muotoja muutamien minuuttien ajan kerrallaan. Lapiksen käyttäminen tukee rohkeutta olla se kuka todella on, nähden samalla niitä asioita itsestään, jotka ovat saattaneet olla illuusioiden takana piilossa. Lapis antaa rohkeutta kohdata omaa totuuttaan ja siihen liittyvää kommunikaatiota.

Näin lapis tukee omassa voimassa olemista, jonka kautta voi luoda omaa elämäänsä. Lapiksessa on samankaltaisia totuudellisia hoitavia ominaisuuksia, joita on myös rubiinissa, ja yhdessä käytettynä ne ovat todellinen tietäjä-voima-totuudellisuus -kaksikko.

Lapis hoitaa 5. ja 6. chakroja.

Yleisin lapis-esiintymä on Afganistanisssa.

 

©Sari McGlinn, Somsola.

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME LAPIS LATSULISTA!