VIIKON KIVI | LABRADORIITTI

 

Labradoriitin erityisominaisuus on sen pinnassa säihkyvät värit jotka ovat yleisimmin vihreän, sinisen ja kullanvärejä. Huippulaatuinen labradoriitti tulee Magakaskarilta ja siinä näkyy paljon värisäihkeitä.

Kiven oma väri vaihtelee harmaan sävyistä vihertävään. Spektroliitti on labradoriitin Suomalainen nimike vain Suomesta löytyvälle labradoriittilaadulle, josta isoimmat esiintymät sijaitsevat Ylämaalla.

Labradoriitti kuuluu maasälpien ryhmään.

 

Labradoriitti

 

Labradoriitin käyttötapoja kehon ja mielen hoitamisessa

Labradoriitti, kuten muutkin kivet joiden pinnassa on väriheijastumia, aktivoi luovuutta ja visioita. Labradoriitti tekee sitä tehokaasti, erityisesti unelmien luomiselle. Isot labradoriittipalat sopivat hyvin kodin tai työtilan sisustuskiviksi ja aina kun katsot niiden pinnan värisäihkeitä, aktivoit samalla unelmiesi luontia ja luovuutta.

Labradoriitti rauhoittaa ja selkeyttää ajatuksia ja auttaa irrottautumaan arjen asioista. Tämän vaikutuksen saat hyvin pitämällä kiveä kädessä, taskussa, sängyssä, keholla tai kehon lähellä. Labradoriitti sopii hyvin hoitokiveksi kaikille chakroille, se hoitaa niin kehoa kuin tunteita. Labradoriitin pinnan säihkeitä on rentouttavaa katsella ja jo muutaman minuutin katselu hiljentää mielen ja rauhoitta olon. Labradoriitti sopii hyvin elämänhetkiin joissa tarvitset rauhallista lisävoimaa unelmien toteuttamiselle ja visioiden yllläpitämiselle. Lisäapuana voit käyttää pyriittiä joka tuo vauhtia asioiden konkreettiselle toteutumiselle jotta ne eivät jää vain haaveiksi.

Voit aktivoida otsachakraasi ja silmiäsi näkemään ja visioimaan unelmia ja luovuutta ottamalla kiven käteen ja kääntelemällä sitä niin että näet sen pinnan värien säihkeiden liikehdinnän. Näin labradoriittia voi käyttää myös intuitiivisen visioinnin ja kolmannen silmän eli otsachakran voimistamiseen.

Jos haluat vahvistaa näitä, tee noin 5-10 min labradoriitin katsomis (eli kristallimeditaatio) harjoituksia päivittäin, 5 päivänä peräkkäin. Pidä sitten 1-2 päivän tauko ja tee toiset 5 päivää. Harjoittelu tekee mestariksi ja otsachakraa ja silmien visiointikykyä voi treenata kuten lihaksia, tarvitaan vain riittävä määrä harjoituksien toistoja. Kivillä ’treenaamisessa’ ei merkittävää ole se aika mitä siihen käytät per kerta vaan toistojen määrä. Sama taitaa päteä kaikkeen treenaamiseen.

Labradoriittia voi kantaa mukana litteänä taskukivenä. Koruna labradoriitin värisäihkeet pääsevät hyvin esille. Labradoriittirannekkeet -ja sormukset ovat siitä ihania, että ne käyttäjä näkee koko ajan ja saa nauttia kiven värien säihkeen katsomisesta. Labradoriittiriipukset –ja korvakorut aktivoivat pään alueen lähellä hyvin luovuutta ja intuitiivista visiointia. Labradoriitti on myös suosittu lahjakivi.

©Sari McGlinn, Somsola.

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME LABRADORIITISTA!

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.