NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€ NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
hello@somaandsis.com
Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

VIIKON KIVI | KARNEOLI
· · · Kommentit

VIIKON KIVI | KARNEOLI

· · · Kommentit

 

Kesän alkuun sopii hyvin menevä karneoli, jonka energia on toiminnallisuutta ja aktiivisuutta voimistava.

Sen sisältämä tulielementti tuo uutta innostusta, luovuutta ja menevyyttä elämään. Se voimistaa elämäniloa. Karneolia kutsutaan myös feminiinisyyden kiveksi, koska se laittaa lantion alueen energioita liikkeelle ( 2.chakra) ja herättää naiseuden energiaa liikkeelle.
Karneoli on kalsedoni-ryhmään kuuluva kvartsin muunnos. Väriltään se on vaalean oranssista punaisen oranssiin, usein siinä näkyy jonkinasteista läpikuultavuutta. Karneolin väri on syntynyt kiven sisältämistä raudan oksideista. Sitä esiintyy muun muassa Brasiliassa, Intiassa ja Saksassa. 

KarneoliKarneolin käyttötapoja kehon ja mielen hoitamisessa

Kun pidät karneolia keholla tai sen lähellä, se aktivoi kehon ja mielen elämäniloa ja tuo toimintaan herättävää energiaa nousemaan esille. Naisilla se auttaa saamaan yhteyden omaan naiseuteen ja siitä kumpuavaan elämän vapauteen, iloon ja voimaan. Miehillä se auttaa saamaan yhteyden omaan feminiiniseen puoleen ja sallimaan lisää ilmaisua ja herkkyyttä. Hoitaa ja voimistaa 1. – 3. chakroja.

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME KARNEOLISTA!