VIIKON KIVI | AMETISTI

 

Ametistia esiintyy violetin eri sävyissä, yön tummasta violetista aina heleän vaalean läpinäkyvään sävyyn, jota kutsutaan myös enkeliametiksiksi. Väri on syntynyt raudan ja alumiinin välisestä vuorovaikutuksesta ametistissa. Ametistit kuuluvat kvartsien ryhmään, johon kuuluvat myös ruusukvartsi, vuorikristalli, sitriini ja sininen kvartsi. Nämä ovatkin suosituimpia kiviä, jotka sopivat hyvin kaikille ja myös lahjoina annettavaksi.
Ametistia esiintyy yleisesti ympäri maapalloa, yleisimpinä esiintymisalueina Brasilia, Bolivia ja Uruguay sekä Pohjois-Suomi.

Ametistin energia tekee hyvää kaikille ja siksi se on yksi suurimmista suosikeista kivistä kiinnostuneiden keskuudessa. Ametisti selkeyttää ja rauhoittaa ajatuksia ja kehoa. Tukee sen kokemisessa että on enemmän ja laajempi kuin vain keho ja mieli. Tämän kokeminen tuo kontaktiin sieluunsa ja sisäiseen tietäjyyteen ja sen rauhalliseen voimaan. Kutsutaankin tietäjän kiveksi. Suosittu meditaatio kivenä. Hoitaa kruunuchakraa.

 

Ametistin käyttötapoja kehon ja mielen hoitamisessa

Ametisti on henkisen selkeyden ja laajan oivaltamisen tukija. Sen kirkas ja selkeyttävä energia hoitaa hyvin erityisesti pään aluetta: aivoja, ajattelua, intuitiota. Se opastaa asioiden syvempien merkityksien ymmärtämisessä ja auttaa sisäisen äänen kuulemisessa. Se tukee luottamista ja ymmärrystä omaa henkeään kohtaan ja sen kykyyn löytää ratkaisuja. Se tukee intuition ja kruunuchakran yhteyttä henkeen ja korkeampaan tietoisuuteen. Se on erittäin hyvä meditointikivi. Näistä ominaisuuksista johtuen ametisti on henkisessä kehittymissä suuri auttaja ja suosikkikivi. Chakrojen hoidossa ametisti hoitaa hyvin koko kehoa ja erityisesti 6. ja 7. chakroja eli intuitioa ja kruunuchakraa.

Ametisti kidekärkionkalo

 Ametistikideonkalot

Ovat näyttäviä sisustuksessa. Koosta riippuen niissä on jopa tuhansia ametistikidekärkiä vierekkäin ja siksi ne hoitavat hyvin kokonaisen huoneen energiatasoa, puhdistaen ja kohottaen värähtelytasoa. Ametistikidekärkionkalon vieressä makaamalla saa ametistilta energiahoidon. Ametistikideonkalot kasvavat maan alla umpinaisissa onkaloissa, siksi ne eivät kestä suoraa auringonpaistetta haalistumatta, joten sijoita onkalo hajavaloon tai varjoisaan paikkaan. 

Ametisti kidekärkilevy

 

Ametistikidekärkilevy

Rauhoittava, selkeyttävä ja laaja-alaista ymmärtämystä ja henkisyyttä syventävä kivi. Violetti ametistikidekärkilevy koostuu kymmenistä tai sadoista pienistä ametistikärjistä, jotka ovat kiinnittyneet emälevyyn, joka usein on kvartsia ja/tai akaattia. Kidelevyn kaikki pienet kärjet ovat yhdessä voimakas hoitaja keholle tai kodissa energiatasoa kohottava elementti. Hoitaa parhaiten 6. - 7. chakroja, mutta sopii hyvin myös muiden chakrojen hoitamiseen. Chakroja voi hoitaa pyörittämällä levyä niiden päällä myötä- tai vastapäivään, kärjet chakroja kohti. Anna intuitiosi ohjata mihin suuntaan levyä pyörität.

Ametisti kidekärki

Yksittäinen ametistikidekärki

Suosittu viisautta ja suojelusta antavana riipuksena sekä kädessä pidettävänä meditaatiokivenä. Ametisti on erinomainen meditaatiokivi, joka opastaa käyttäjäänsä saamaan yhteyden sisimpäänsä. Toimii sielun henkisenä opettajana.

 Spirit Ametisti

Spirit-ametisti

Ominaisuudet: kohottaa tietoisuutta, kruunuchakraa, auraa. Koostuu sadoista pienistä ametistikärjistä, jotka ovat kiinnittyneet isomman ametistikvartsikärjen ympärille. Silikonidioksiidi kvartsi. Kovuus 7. Väri: violetti, usein myös kellertävää sitriiniä. Esiintymisalueena Etelä-Afrikka. Chakrat 3, 7.

Sisältää ametistin hoitavat ominaisuudet ja lisäksi harmonisoi auraa, chakroja, meridiaaneja ja mieltä. Sen laaja energiakenttä harmonisoi koko kotia tai huonetta. Henkisen kulkijan tehokkaimpia auttajia. Energiatyöskentelyssä kiveä pidetään päälaella ja pään alueilla muutamia minuutteja kerrallaan, jolloin se kohottaa otsa- ja kruunuchakran värähtelyä, voimistaen tietoisuutta ykseyteen kuulumisesta. Kivi on yksi voimakkaimmista kruunuchakran energiavärähtelyn kohottajista.

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME AMETISTISTA!

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.