NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€ NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
hello@somaandsis.com
Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

UUDEN VUODEN ALOITUKSEEN
· · · Kommentit

UUDEN VUODEN ALOITUKSEEN

· · · Kommentit

Vuodenvaihde on parhaita aikoja luoda tulevaa vuotta ja sen vaikutus siirtyy vielä seuraavienkin vuosien puolelle.


Ajatuksesi ja tuntemuksesi ovat kaiken luomisesi ohjain, aivan kuin auton ratti. Se mitä ajattelet, luo asioita tapahtuvaksi elämääsi. Ne ajatukset joita et tietoisesti oivalla ajatella, mutta olisivat erinomainen tuki luomisellesi, siinä on alue, johon sinun kannattaa kiinnittää huomiota. On helpompaa ja vaikutuksellisesti tehokkaampaa opetella tietoisesti ajattelemaan omaa kokonaisuuttasi tukevia ajatuksia kuin keskittyä poistamaan sieltä sellaisia ajatuksia jotka eivät tue kokonaisuuttasi.Uuden vuoden luomista tukevia kiviä ovat:
Kaikki pyriitit, ne aktivoivat asioiden tapahtumista ja toteutumista fyysisellä tasolla. Niiden energia antaa voimaa ja vauhtia ja ne tukevat sinun luottamistasi kykyihisi luoda elämääsi asioita joita et rationaalisella tasolla uskoisi kykeneväsi luomaan. Näin pyriitit tukevat kokonaisuuttasi ylittämään vanhoja uskomusrajojasi. Pyriittien perhe on laaja: on erinäköisiä pyriittejä luonnon tekemästä kuutioista kidesykeröihin, on kultaista kalkopyriittiä ja värikkäänä säihkyvää värillistä kalkopyriittiä.

Kaikki ametistit, ne tukevat kokonaisuuttasi muistamaan, että olet paljon enemmän kuin keho ja mieli, että laajin kokonaisuutesi ei ole fyysinen muotosi vaan henkesi joka erittäin laaja, koska se ei ole ja elä fyysisesti näkyvästi vaan ykseyden taajuudella. Siksi ametistia kutsutaan henkisyyden kiveksi, se auttaa sinua aivan kuin nojautumaan sisäänpäin ja luottamaan, että intuitiosi toimii täydellisesti koko ajan, sinun tarvitsee vain luottaa sisäiseen kykyysi osata luoda, rentoutua ja luoda. Ametistit nimenomaan tekevät rennon luottamisen ja rauhallisuuden olon. Erinomaista uuden vuoden luomiselle.

Pidän yhden kurssin 13.1.2018 jossa kerron ja opetan parhaat tavat uuden vuoden luomiseen, joita olen käyttänyt vuosien ajan.

Motivaatiolausekalenterit kauniilla kivikuvilla tukemaan uuden vuoden luomista löydät tästä.