SYDÄMELLISESTI TERVETULOA UUTEEN NETTIKAUPPAAMME!

Toivomme että nettikaupastamme on sinulle paljon iloa. Kaiken toimintamme ydin on rakkaus kiviin ja niiden hoitaviin vaikutuksiin. Yksi hoitavista vaikutuksista on kivien visuaalinen kauneus, se inspiroi meitä ja on meille merkityksellistä. Kaikki kuvat mitä näet uudessa nettikaupassa, ovat meidän ottamiamme tai tuottamiamme, kuten oli aikaisemmassakin nettikaupassamme. Tyttäreni Mira ja Stina ovat ottaneet sivujen kuvat. He ovat myös luoneet ja ylläpitäneet Somsolan visuaalisista sekä graafista tyyliä jo 10 vuoden ajan.

Sivujen kivitieto tulee pitkästä kokemuksestani kivien vuorovaikutuksesta ja ihmisen syvällisen toimintamekaniikan ymmärtämisestä. Miten luomme tukoksia mieleen ja kehoon ja miten niitä vapautetaan. Tästä aiheesta kirjoitan enemmän kursseihin liittyvässä sivustossani www.harmoniahuone.com

Toivomme että isot fiiliskuvat antavat inspiraatiota ja ideoita kivien monipuolisista käyttötavoista. Sekä tietysti, että niitä katsellessa tulee hyvä fiilis! Kaikki kuvissa näkyvät tuotteet ovat valikoimissamme, jotkin jo loppuunmyyty, mutta vastaavanlaisia löytyy sekä nettikaupastamme että myymälästämme. Uuden nettikauppamme valikoima kasvaa nyt viikottain. Uusia koruja ja kiviä tulee valikoimiin joka viikko, joten kannattaa käydä sivuilla katsomassa uutuuksia. Koruissa joitain voi olla vain yksittäiskappale.

Uudessa nettikaupassamme kaikki on uusinta teknologiaa ja voit katsella sivuja mobiililaitteilla sekä tableteilla yhtä helposti kuin tietokoneeltakin. Kokeile etsi- kohtaa sivun vasemmassa ylälaidassa, jos etsit tiettyä kiveä, väriä, hoitavaa vaikutusta tai vastaavaa. Se tuo näkyville listan, jossa tuotteiden vieressä näkyy tuotteen ominaisuuksia kuvaava teksti. Kätevää! 

Palautteet- kohta sivun vasemmassa alalaidassa on sinua varten. Kerro meille käyttökokemuksistasi, mitä toivot sivuille tai sen toimintaan, palautteita ja käyttökokemuksia tuotteistamme tai palvelustamme. Kun olet tyytyväinen, kerrothan siitä meille, se lämmittää sydäntämme ja saa meidät hymyilemään. :) Ja jos et ole tyytyväinen, kerrothan siitä meille myös, niin etsimme ratkaisua asiaan. Palautteet- kohtaan pyydän saada toiveita minkälaisista kursseista olisit kiinnostunut. Ja osallistuisitko etänä verkkokurssille vai lähikurssille Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään tai Ouluun. Olen miettimässä ensivuoden kursseja ja siksi tämä palaute on ajankohtainen. Kiitos jo etukäteen kaikille tästä palautteen antaville!

Somsolan myymälä on päätoiminta alueemme. Siellä on Suomen laajimpia valikoimia kivi-hopeakoruja, kiviä vaikka missä muodoissa, koossa, sisustuskiviä, hoitavia kiviä jne. Ennenkaikkea siellä annamme tietoa ja käyttövinkkejä tuotteista sekä avustamme sopivien valinnassa. Somsolan myymälä on aidosti elämyksellinen paikka, jossa on kauniita kiviä kaikissa muodoissaan, niitä on mukava katsella, ottaa käteen ja aistia. Myymälässä on tarjolla useita kivivesi kannuja, joissa on tietty valikoima juuri juomavedessä pidettäviä kiviä, joista tulee veteen mineraalien pehmeys ja vaikutus. 

Perustin Somsolan 2000 luvun alussa ja se on kuin itsestään kasvanut ja kehittynyt asiakkaidemme toiveita kuunnellen.  Edellinen nettikauppamme perustettiin 2004, jolloin nettikauppoja oli Suomessa vähän. Nyt 2017 Somsola on alkanut kehittyä kohti uutta konseptia, josta osana on uusi nettikauppamme ja sinne tulevat palvelut ja tuotteet.

 

Rakkaudesta kiviin ja niiden hoitaviin ominaisuuksiin
Sari McGlinn
Somsolan perustaja

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.