NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€ NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) minimitilaus 19.90€
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
hello@somaandsis.com
Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

TERVETULOA UUSI VUOSI JA VUOSIKYMMEN 2020
· · · 1 Kommentti

TERVETULOA UUSI VUOSI JA VUOSIKYMMEN 2020

· · · 1 Kommentti

Hei kivien ystävät,

Mennyt vuosi 2019 ravisteli niin meitä, kuin monia muitakin, välillä kuin pyörremyrsky. Vuoteen mahtui paljon haasteita, niin positiivisessa kuin kaikista järkyttävimmässä, ilon kyyneliä, onnenhetkiä ja pohjattoman surullisia syvänteitä. Suuria haasteita, suuria luopumisia, oman itsensä ja elämän uudelleen hahmottamista odottamattoman edessä. Samalla siihen kuitenkin myös kuului oman voiman löytämistä, tavalla joka oli vain näiden sattumusten kautta mahdollista.

Vuosi alkoi hurjalla järkytyksellä ja pohjattomalla surulla jota en ollut edes osannut kuvitella. Menetimme Stinan kanssa äitimme ja firman perustajan Sari McGlinn'in muutamassa lyhyessä päivässä ystävänpäivän jälkeen.

Tämän surun keskeltä halusimme kuitenkin Stinan kanssa jatkaa äidin perintöä ja viedä tätä firmaa joka äidille oli rakas ja jonka yhdessä rakensimme, eteenpäin. Tehdä tästä jotain oman näköistä, uutta ja ihanaa, jotain mistä äiti olisi ollut ylpeä ja onnellinen.

Viime vuonna yritimme hahmottaa tietä tulevaan. Mihin suuntaan meidän pitäisi mennä ja suuri askel tässä uudessa suunnassa oli syksyllä julkaisemamme uusi nimi ja ilme. Uuden aika, Soma & Sis:in aika.

Näin uuden vuoden ja vuosikymmenen myötä olokin tuntuu keveämmältä ja on hyvä mieli jatkaa eteenpäin uutta luoden. Kuin painava reppu olisi nostettu harteilta, jonka ansiosta hengityskin kulkee taas helposti. Uusi vuosi, uusi alku, uudet kujeet. Inspiraatio ja motivaatio uuden luomiseen ja tekemiseen on täällä.

Tänä vuonna tavoitteeni on luoda tästä jotain erityistä, alkaa luomaan ihanaa yhteisöä, kauniita tuotteita kivistä, inspiroida ja jakaa informaatiota hyvinvointiin liittyen sekä löytää uusia kasvoja kurssittamaan, luennoimaan ja järjestämään erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia kanssamme. Tavoitteenamme olisi myös päästä viemään tätä uutta konseptia maailmalle.

Tulossa on siis:
- kansainvälinen nettikauppa eli nettikaupasta tulee kaksikielinen (englanti ja suomi) ja toimitamme tilauksia ulkomaille
- paljon uusia kursseja, luentoja ja tapahtumia, sekä henkisen puolen ja hyvinvoinnin teemoilla (chakrojen tasapainotus, kivillä hoitaminen, meditaatio illat, reiki kurssit ja paljon muita) että koru- ja muilla DIY työpajoilla
- uusia ihania tuotteita, kivisettejä, koruja ja sisustusesineitä kivistä joita alamme valmistaa omana mallistonamme
- inspiroivaa sisältöä sekä blogissamme että sosiaalisen median kanavillamme Facebookin ja Instagramin puolella
- kuukausittaisia yllätyksiä meililistalaisille, esimerkiksi ladattavia kalenterisivuja, infopaketteja ja muuta

Jos sinulla on antaa ruusuja tai risuja, toiveita tai palautetta kurssien, tuotteiden, tapahtumien tai sisällön jota toivoisit meiltä niin sitä otamme mieluusti vastaan :) Sitä saa laittaa meille vaikkapa sähköpostilla hello@somaandsis.com tai jättää vaikkapa tänne kommenttikenttään.

Kiitos että olet kulkenut mukana <3

Inspiroivaa vuodenalkua kaikille toivoen,
Mira

P.S. Postauksen kuvassa näet jo vilauksen tulevien korujen mallikappaleista...