JUHANNUKSEN TAIKAA

Tässä sinulle juhannuslahjana unelmien luonti ohje ja sitä parhaiten voimistavat kivet. Nyt vain luomaan unelmia todeksi!
Kohta on juhannuksen aika, aika keskikesän juhannustaikojen. Alkuperäinen juhannus on kesäpäivän seisauksena, joka on tänä vuonna torstaina 21.6. Vanhaan aikaan päivä oli voimallinen luomisen päivä jolloin tehtiin romanttisia taikoja. Kesäpäivän seisaus on edelleenkin voimallinen luomisen päivä. Sen kunniaksi haluan jakaa yhden suosikki luomisen taioistani. Kokeile tätä tällä viikolla, nyt juhannuksen aikaan. Tässä pikku taiassa käytetään kiviä jotka yhdessä käytettynä tehokas voimistaja unelmien toteutukselle.
Joten nyt vain miettimään mitä haluat luoda...

 

Krysokolla

 

Sitriini

 

Apofylliitti

 

 

Rodokrosiitti

 

 

Pyriitti

 

 

Apatiitti

 

 

KUVIA KLIKKAAMALLA PÄÄSET TUOTTEISIIN...

 

LUOMISEN VISIOINNIN VAIHEET

1) Käy istumaan luonnonhelmaan tai mukavaan paikkaan kotona. Kerää tämän listan kivet kämmeniesi väliin.

2) Hengitä muutamia kertoja syvään sisään ja ulos. Anna itsesi tulla läsnäolevaksi käsissäsi oleville kiville. Anna itsesi aivan kuin sulautua yhdeksi kivien kanssa. Rentoudu hengityksen ja kivien kanssa.

3) Anna visioidesi vaellella ja ajattele mikä on parasta elämää mitä haluat vastaanottaa, mitä haluat elää. Sinun ei tarvitse miettiä miten se on käytännössä mahdollista, sillä ei ole merkitystä, koska kokonaisuutesi löytää väylät luoda se. Luota sisimpäsi voimaan.

4) Jos sinulla on vaikea aika parisuhteessasi tai läheisen kanssa, visioi kuinka olette onnellisia ja olette löytäneet uuden yhteyden - rakkaus, kunnioitus ja kiitollisuus yhdistää teitä.

5) Jos sinulla on uuden työpaikan, kodin tai terveydentilan visiointi, niin näe kuinka olet jo onnellisena ja tyytyväisenä elämässä sen tilanteen arkea, koe mahdollisimman monialaisesti olosi siinä. Minkälaisena näet tilanteen, mikä on sisäinen tunnelmasi, mitä tuoksuja tai muita elementtejä aistit tilanteessa.

6) Kerro itsellesi kokonaisuuttasi tukevia lauseita: Luotan kykyyni luoda onnellinen elämä, parisuhde, työpaikka, jne. Olen rakkaus ja onnellisuus. Olen kiitollinen kaikesta hyvästä elämässäni. Anna kiitollisuutta ja rakkautta itsellesi. Rentoudu, iloitse luomisestasi.

7) Laita kiven paikkaan jossa näet ne koko ajan. Yöksi ne on hyvä laittaa tyynyn alle koko juhannuksen pyhien ajaksi. Aina kun katsot kiviä, näe luomasi visio mielessäsi ja ole siitä iloinen. Näin jo elät sitä ja koet sen, joka antaa lisäenergiaa asioiden tapahtumiselle.

 

Valoisin juhannusterveisin,

©Sari McGlinn, Somsola

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.