NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA NORMAALISTI :) yli 100e tilaukset nyt ilman toimituskuluja! NETTIKAUPPAMME TOIMITTAA TILAUKSIA EDELLEEN NORMAALISTI :) yli 100e tilaukset nyt ilman toimituskuluja!
Soita
040-595 7124
Ota yhteyttä
hello@somaandsis.com
Ohjeet

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

SARI MCGLINN 26.5.1965-17.2.2019
· · · 5 Kommenttia

SARI MCGLINN 26.5.1965-17.2.2019

· · · 5 Kommenttia

Nyt kun meillä on siskoni Stinan kanssa ollut hetki aikaa käsitellä tapahtunutta halusimme jakaa tiedon täällä Somsolan puolellakin. Tämä yritys oli Sarille kaikki kaikessa ja hänen elämäntyönsä, siksi me tyttäret jatkamme nyt siitä mihin äiti jäi. Mikä onkin sopivaa kun me kolme, Sari, Mira ja Stina, olemme yhdessä rakentaneet äiti ja tyttäret tiiminä Somsolasta sen, mitä se tänä päivänä on.

Sarin tietämys ja ammattitaito kiviin, energiaan ja kurssittamiseen on aina ollut toiminnan ydin. Tämän Sarin jälkeensä jättämän tiedon levittämistä me tyttäret haluamme jatkaa, näin hänkin jatkaa vielä elämäntyötään vaikka ei keskuudessamme enää ole. Hän kosketti niin monia kurssiensa, kirjojensa ja työnsä kautta Somsolassa. Me toivomme että tulevien kirjojen ja materiaalien kautta hän jatkaa sitä mikä jäi kesken.

On vieläkin vaikea löytää sanoja kertomaan tapahtuneesta, mutta alla teksti jonka kirjoitimme Stinan kanssa Somsolan Facebook-sivulle. Emme toivo kukkia, mutta jos jotenkin haluat muistaa Saria, niin olemme luoneet GoFundMe - sivun josta voit lukea lisää alla. Voit myös muistaa Saria jakamalla kuvia, muistoja ja tarinoita hänestä meille osoitteeseen muistojasarista@gmail.com - meistä tyttäristä olisi ihana päästä näkemään äitimme teidän silmin.

Iloista elämänenergiaa kupliva äitimme Sari McGlinn menehtyi yllättäen sunnuntaiaamupäivällä Helsingissä 17.2.2019. Rankka influenssa eteni nopeasti keuhkokuumeeksi ja siitä verenmyrkytykseksi, jota vastaan äidin keho ei vain pystynyt enää taistelemaan. Kolmessa päivässä rakas äitimme oli poissa. Niin paljon jäi elämää elämättä, unelmia toteuttamatta, matkoja kokematta. Kaikki jäi kesken.

Viimeiset tunnit ennen elintoimintoja ylläpitävien koneiden sammuttamista Meilahden sairaalan teho-osastolla pidimme äitiä kädestä kiinni, silittelimme hänen hiuksiaan ja jätimme hyvästejä. Hän lähti täältä läheisimpien rakkaittensa ympäröimänä.

Yksi kirkas valonliekki on sammunut keskuudestamme, jättäen jälkeensä suuren aukon ja ikävän. Kun näimme joulukuussa, emme osanneet kuvitella niiden jäävän viimeisiksi halauksiksi, viimeisiksi äidin seurassa vietetyiksi hetkiksi. Äidin äänen kuulimme viimeksi vajaata viikkoa ennen hänen menehtymistään, jolloin suunnittelimme yhdessä retkeä Kew Gardenin vuosittaiseen orkideanäyttelyyn.

Tänä vuonna emme enää päässeet yhdessä orkideoista nauttimaan, kuten aiempina vuosina. Jokaisella Lontoon reissullaan äiti halusi käydä Kewssa mahdollisimman monta kertaa ihastelemassa puita ja kukkia, nauttimassa luonnosta, kauneudesta ja Kew Gardenin energiasta. Äiti rakasti kukkia ja hän koki että hänen sielunkotinsa oli Kew Gardenissa.

Oma nimikkopenkki Kew Gardenissa tuntuu kauneimmalta tavalta kunnioittaa äidin muistoa, hänelle kaikkein rakkaimmassa paikassa. Siellä voisimme kokoontua äidin syntymäpäivinä, sinne voisimme mennä kun ikävä tuntuu ylitsepääsemättömältä, siellä äidin energia on kotonaan arvoisessaan ympäristössä.

Auta meitä kunnioittamaan äitimme Sarin muistoa osallistumalla muistopenkin rahoittamiseen - 5000 punnalla saamme hänelle penkin 10 vuodeksi, siitä on hyvä aloittaa.

Tässä linkki Sarin muistopenkin GoFundMe-sivulle.

Sydämellisin terveisin ikävöivät tyttäret,
Mira ja Stina Ovaskainen