RAKKAUSMEDITAATIO

 

Tulevana sunnuntaina 8.3 juhlitaan taas kansainvälistä naistenpäivää. Naisten perustamana ja naisten vetämänä brändinä haluamme juhlistaa sitä kokonaisella naisten viikolla!

Tahdon jakaa vinkkejä ja inspiraatiota hyvinvointiin, aloittamalla siitä kaikkein tärkeimmästä eli sinusta itsestäsi. Kun itse voit hyvin, on sinulla myös energiaa ammentaa siitä hyvästä olosta ja jakaa muillekin. Rakkauden eheyttäminen on oleellinen osa tätä. Arjen tuoksinassa tämä vain tuppaa unohtumaan niin siitä meidän on hyvä aina silloin tällöin hennosti muistutella toisiamme.

Yksi helpoimpia tapoja voida paremmin arjen keskellä on ottaa tavaksi meditointi. Se on ilmaista, sitä voit harjoittaa ihan missä vain ja juuri sen aikaa kuin sinulla on siihen kulloinkin käyttää. Jo lyhytkin meditaatiohetki tuo paljon lisäenergiaa ja terveyshyötyjä. Säännöllisesti meditoimalla voit muun muassa...

- kasvattaa hapenottokykyä
- uudistaa soluja
- vahvistaa immuniteettia
- rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä
- poistaa ja ennaltaehkäistä stressiä
- vapauttaa luovuutta
- kehittää intuitiota
- kohentaa elämänlaatua ja terveyttä
- aktivoida elämäniloa

Haluan jakaa kanssasi yhden meditaation äitini Sari McGlinn'in suositusta kirjasta 'Meditaatio-Opas', alla suora ote kirjasta. Ota siis mukava asento, istu suorassa, hengittele syvään ja tule läsnäolevaksi. 

 "

RAKKAUSMEDITAATIO

MITÄ: Tämä kuuluu tunnemeditointiin. Rakkaus on elämän kantava ja eheyttävä voima, joten sitä ei voi hoitaa liikaa!

MITEN: Meditatiivisessa tilassa ollen laitat kaiken läsnäolon sydämesi alueelle. Ajattelet ja haet tunnemuistoista hyviä, rakkaudellisia muistoja. Visualisoi vaaleanpunaista tai kauniin vihreää värivaloa, jota suihkuaa sydämeesi sen etu- ja takapuolelta. Suihkun sijasta valo voi olla myös väri- tai valopalloja, jotka pulpahtelevat sydämeesi. Intuitiosi voi ohjata sinulle myös jonkin muun niistä monista sydäntä ja rakkautta hoitavista meditointitavoista.

OHJATTU RAKKAUSMEDITOINTI
Laita silmäsi kiinni. Siirrä kätesi sydämen kohdalle ja hengitä syvään sisään ja ulos. Anna läsnäolosi sydämellesi ja aisti, miten se voi nyt. Jos se osaisi puhua, mitä se puhuisi sinulle. Ole läsnä ja kuuntele. Anna rakkauden, myötätunnon ja hellyyden virrata sinusta sydämeesi. Ole läsnä sydämellesi, laita kaikki huomiosi, läsnäolosi ja hellät tunteesi sydämeesi. Tunteillasi lempeästi paijaat sydäntäsi. Annat sille kaiken sen myötätunnon, jota se on aina kaivannut. Minne annat läsnäoloasi, sinne ohjaat energiaa. Huomaatko, kuinka sydämesi vetää energiaa itseensä ja nauttii saadessaan läsnäoloa ja hoitoa? Anna muodostua energia, ajatuksen ja tunteen silta sinun tietoisesta minästäsi sydämeen. Anna tästä sillasta muodostua voimakas ja vahva. Kerro sydämellesi että tästä hetkestä eteenpäin olet ystävä sydämellesi ja teette yhteistyötä, kumpikin kuunnellen toisianne, kumpikin läsnä ollen toisilleen. Sydämesi pitää huolta kehostasi, pumppaa sinne energiaa. Se pumppaa kaikkea elämää ylläpitävää, ja tietoisuutesi tulee aina ohjaamaan sydämeesi rakkautta, joka kuljettaa myös energiaa sinussa. Lämmin energia ja rakkauden tunne leviää sydämeesi voimakkaammin ja voimakkaammin jokaisen sisäänhengityksesi aikana. Sydämen alueelta lämpö ja rakkaus leviävät ja täyttävät koko kehon. Hengität rakkautta, olet rakkaus. Halutessasi voit ajatella kaikkia läheisiäsi ja antaa ajatuksen ohjata rakkauttasi heille. Rakkauden virta on ääretön. Annat rakkauden virrata ja hyvän kiertää.

"

Toista meditaatiota niin usein ja pitkään kuin tarvitset, intuitiotasi kuunnellen. Jaa kanssamma kommenteissa miten koit tämän meditaation ja jos lukisit jatkossakin täällä samankaltaista sisältöä :)

 

Voit tukea tätä meditaatiota myös seuraavilla rakkautta voimistavien kivien ihanalla energialla:

PERIDOOTTI välittää hoitavaa, rakastavaa energiaa ja valaa luottamusta tulevaisuuteen. Auttaa aurinkoisen mielialan ylläpitämisessä ja myönteisyyden ja hyvyyden huomaamisessa sekä uusien ideoiden aktivoimisessa.
Katso tästä kaikki peridootista.

RUUSUKVARTSI edistää lempeyttä ja hyväksyntää, juuri siksi se on erinomainen rakkauden opettaja. Sitä käyttämällä oppii miten olla lempeä ja hyväksyvä itseään ja toisiaan kohtaan. Hyväksyntään liittyy asioiden kohtaaminen ja irtipäästäminen jossa ruusukvartsi on myös tukena.
Katso tästä kaikki ruusukvartsista.

JADE voimistaa rakkauden ja ykseyden oivaltamista ja sisäistä kokemista, mikä on hyvin eheyttävää. Tämän kautta jade tuo uutta iloa ja syvyyttä ystävyyteen.
Katso tästä kaikki jadesta.

PURPURIITTI aktivoi ja tasapainottaa ajatuksien ja rakkauden yhteistoimintaa. Rauhoittaa hermostoa. Auttaa kokemaan rakkaudessa olon autuutta. Tukee puhumaan totuudellisesti, itseensä luottaen. Yksi puhtaimmin violettia väriä välittävistä kivistä. Kohottaa ja kirkastaa auran ja kehon värähtelytasoa. Kehittää läsnäoloa ykseydelle. Voimistaa luovuutta ja kokemusta universaalin rakkauden virrassa olemisesta. Ajankohtainen henkisyyden opettajakivi joka auttaa elämään sekä korkeammassa tietoisuudessa ja rakkauden ykseydessä että tavallisessa arjessa.
Katso tästä kaikki purpuriitista.

MANGAANO KALSIITTI kivessä yhdistyvät lempeä rakkaus ja ilo. Se myös rauhoittaa ja aktivoi käyttäjässään samoja ominaisuuksia. Auttaa käyttäjäänsä suhtautumaan itseensä myönteisesti, suvaitsevaisesti ja lempeästi, kuten hyvä ystävä tekisi. Hyvä kivi enkeliyhteyden luomiseen.
Katso tästä kaikki mangaano kalsiitista.

 

Rentouttavan rakkaudellisia hetkiä toivottaen,
Mira

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.