RAKKAUDEN JUHLAA

 

Helmikuussa juhlimme ystävyyttä! Käytä tämä tilaisuutena varata aikaa ystävyyssuhteiden hoitamiseen oli se sitten kaveri, äiti, sisko, veli, isä, mummi, kummi, mummi tai oma rakas. Sopikaa treffit kivaan kahvilaan, kokeilemaan yhdessä jotain uutta harrastusta tai vaikka illalliselle kotona.

Tämän kuvissa näkyvän kattauksen voi toteuttaa romanttisesti kahdelle tai soveltaa sitä suuremmalle kattaukselle ystävänpäivän juhlintaan esimerkiksi kavereiden kanssa.

 Ystävänpäiväkattaus

 

Kukkien lisäksi voit luoda tunnelmaa kotiin ja kattaukseen leikkaamalla kiviprintilla varustetun LAHJAPAPERIN kahteen osaan ja käyttämällä sitä tablettina lautasten alla.

SYDÄMEN muotoiset kivet vievät aina ajatukset rakkauteen, välittämiseen ja yhteenkuulumiseen.

Pöydän keskelle voit kukkien lisäksi asetella kynttilöitä ja klassisia rakkauden teemaan sopivia kiviä kuten esimerkiksi...

Rakkauskivien klassikko, vaaleanpunaisena hehkuva RUUSUKVARTSI joka eheyttää ja voimistaa rakkautta.

Yksi rakkaudellisimpia kiviä, vaaleanpunainen COBALCO KALSIITTI joka voimistaa sisäistä rakkautta, iloa ja onnellisuutta.

Veden sinivihreä AKVAMARIINI joka puhdistaa kurkkuchakraa ja avaa tämän ja sydänchakran välistä yhteyttä, auttaen ilmaisemaan asioita puhtaasta rakkaudesta käsin.

Vaaleanpunaisen eri sävyissä esiintyvä MANGAANO KALSIITTI jossa yhdistyvät lempeä rakkaus ja ilo. Auttaa suhtautumaan itseensä myönteisesti, suvaitsevaisesti ja lempeästi, kuten hyvä ystävä.

Välillä harmaan ja useimmiten vaaleanpunaisen värisin raidoin koristeltu RODOKROSIITTI on yksi lempeimmistä rakkautta värähtelevistä kivistä joka auttaa luomaan syvemmän yhteyden sydämeen.

Valkoinen sisältä vihreän, sinisen ja violetin sävyissä hohtava SATEENKAARIKUUKIVI on oiva voimistamaan naiseuden voimaa, luoden samalla yhteyden naiseuden hiljaiseen viisauden voimaan.

Vaaleanpunainen, mustilla raidoilla väritetty RODONIITTI tuo toimeliaisuuden energiaa rakkauden ilmentämiseen.

Vehreänä hehkuva, valoa lävitseen päästävä JALOSERPENTIINI auttaa syventämään yhteyttä kehoosi, sen hyvinvointiin ja rakastamiseen.

 

Ystävänpäivän kattaus

 

Lautaselle tai aterimien viereen voi taas asetella vaikka kauniita SYDÄMEN muotoisia kiviä, joista jonkun voit antaa myös lahjaksi. Niistä moni tulee omassa kauniissa rasiassaan.

Lisäksi voit asetella sen viereen myös ihania luonnonmuotoisia KIDEKÄRKIÄ tai KIDEKÄRKILEVYJÄ tuomaan tilaan ihanaa energiaa ja kauniita värejä.

Oiva lahjavinkki on myös uudet LAHJASETIT joissa saat kauniin kasvimustein painetun vihkon kiviprintillä ja sen kaveriksi kivirannekorun alennettuun yhteishintaan.

Toivotamme kaikille ihanaa ystävänpäivän viettoa, hyvässä seurassa.

 

Sydämellisin terveisin,

Somsolan poppoo

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.