LUO UUSI VUOTESI

Edessäni on tyhjä paperi. Tyhjässä paperissa on miljoonia eri mahdollisuuksia. Siihen voi syntyä mitä vain. Katselen tyhjää paperia lämpimin mielin erityisesti juuri nyt, kun juuri sain valmiiksi toisen kirjani käsikirjoituksen. Odotan, mitä paperille nyt syntyy, minkä aika on tulla nyt esiin?

Tyhjä paperi tuo minulla mieleen aaltofunktion kvanttimekaniikasta. Aaltofunktio kuvaa todennäköisyyksiä eri tapahtumille. Kaikki eri vaihtoehdot ovat olemassa, mutta se, mikä niistä toteutuu, on havaitsijan, tekijän vastuulla. Kvanttimekaniikassa kaikista eri vaihtoehdoista se yksi vaihtoehto toteutuu havaitsijan havainnon seurauksena, samaan tapaan kirjoittaja valikoi mielensä miljoonista vaihtoehdoista sen, minkä laittaa paperille. Todellisuus realisoituu ja kaikki muut lukevat ne sanat, jotka toinen on luonut.

Vuodenvaihteessa on jotain samaa. Kun vanha vuosi päättyy, voin päättää jättää taakse kaiken sen, mitä en enää koe tarpeelliseksi. Voin sulkea vanhan kirjan ja aloittaa tyhjästä paperista, uuden vuoden luomisesta.

Tyhjä paperi. Sanoja menneestä yrittää seurata paperille. Mitä olisin voinut tehdä, miten olisi pitänyt, miten nyt tekisin... Ei se niin helppoa ole... Kaikesta turhasta pitää kuitenkin osata päästää irti, jotta se ei seuraisi myös tulevaan. Pitää pysähtyä. Pitää osata nauttia aalloilla keinumisesta ja unelmoimisesta.

Alan unelmoida ja hahmotella paperille: unelmien matka, uuden kirjan valmistuminen, kesäjuhlat... Jätän huomioimatta kun mieleni välillä yrittää sanoa, että jokin ei ole mahdollista. Tärkeintä on nyt luoda kuva unelmista, ne ovat silloin jo olemassa ja niitä kohti on helpompi mennä. Toteutumistapaa ei tarvitse nyt päättää.

 

 

"Ajatuksemme luovat todellisuuden ja
jokainen ajatuksemme aloittaa todellisuuden luomisen."
- Edgar Cayce -

 

Tule luomaan uutta vuotta kanssani pe 17.1 Soma & Sis - myymälään! Kerron illan aikana omasta roolistamme ja vaikutuksestamme sekä todellisuuden luonteesta ja siitä, miten viedä elämää suuntaan, jota haluat. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Jätämme workshopissa taakse kaiken ylimääräisen ja turhan ja viemme huomion unelmiin ja tulevaan. Mitä haluat itsellesi manifestoida?

Lämpimin terveisin,
Johanna

-

Johanna Blomqvist on filosofian tohtori, fyysikko, luennoitsija, kouluttaja, Reiki Master ja kirjailija. Johannan uusi kirja todellisuudesta ilmestyy tänä vuonna 2020. Johanna pitää Soma & Sis - myymälässä myös Reiki 1. ja Reiki 1. kurssit.

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.