LISÄENERGIAA VALOISALLA SELENIITILLÄ

 

Painaako pimeät päivät? Onko väsymystä ilmassa?

Näin vielä päivien ollessa lyhyemmänpuoleisia, tuo seleniitti paljon kaivattua valoenergiaa keholle, mielelle ja kotiin. Se edistää kehon hyvinvointia, kohottaa ajatuksia, auttaa raskaiden ajatuksien vähentämisessä sekä mielestä että tunteista ja kohottaa kodin tai tilan energiatasoa.

Omat lempitapani käyttää seleniittiä on sisustuksessa tuikun muodossa jolloin se lämmetessään levittää kaunista, valoisaa energiaa vielä tehokkaammin ympärilleen tai tyynyliinan sisällä unia parantamassa ja rauhoittamassa. Alla minun sekä edesmenneen äitini ja kiviasiantuntijamme Sarin vinkit seleniitin käyttämiseen.

 

1. RENTOUTUMISEEN
Katsele valon säihkymistä kiven pinnalla, anna mielesi rauhoittua ja rentoutua. Helppo ja hyvä pieni meditaatiohetki jota voit hyödyntää vaikkapa kesken työpäivän tai silloin kun olo on muuten stressaantunut.

Tähän sopivat erityisesti isot litteähköt sekä pöytäkivi sydämen muotoiset seleniitit.

 

2. AJATUSTEN RAUHOITTAMISEEN
Pidä kiveä otsalla ja painele sillä päätä muutaman minuutin ajan, tunne kuinka ajatukset alkavat hidastua ja rauhoittua. Keskity tähän rauhaan ja anna mielen hiljentyä.

Tähän sopivat erityisesti isot litteähköt sekä pöytäkivi sydämen muotoiset seleniitit.

 

3. NUKAHTAMISEEN
Pidä kiveä pään ja sydämen alueella ennen nukkumaanmenoa. Pään alueelle voit myös laittaa tyynyliinan sisään seleniitin yöksi hoitamaan.

Tähän sopivat erityisesti isot litteähköt sekä pöytäkivi sydämen muotoiset seleniitit.

 

4. PAREMPAAN UNEEN
Sujauta kivi vaikka pieneen liinaan käärittynä tai pelkillään joko sijauspatjan alle pään kohdalle tai tyynyliinan sisään yöksi, tyynyn kanssa tietenkin. Näin se auttaa paremman unen saamisessa ja kohottaa yön aikana energiavärähtelyäsi. Voi myös auttaa lievittämään painajaisia ja nukkumaan parempaa, syvempää unta.

Tähän sopivat erityisesti isot litteähköt sekä pöytäkivi sydämen muotoiset seleniitit tai vaikka yöpöydällä pidettävä viimeistellympi tai rosopintainen kivituikku seleniitistä.

 

5. KEHON ENERGIALATAUKSEEN
Pidä kiveä sydämen ja kateenkorvan alueella ladataksesi kehoon energiaa. Kivimunan muotoisella seleniitillä voit myös hieroa esimerkiksi väsyneitä hartioita ja patistaa kehon energioita liikkeelle. Muista että seleniitillä ei tule hieroa paljaalla iholla, öljyn tai vastaavan kanssa.

Tähän sopivat erityisesti kivimunat tai  isot litteähkön muotoiset seleniitit.

 

6. ENKELIYHTEYTEEN
Painele kivellä päälakea ja otsaa muutaman minuutin ajan. Ota sen jälkeen lepohetki jolloin suuntaat ajatuksesi ja sydämen energiasi enkeleihin. Seleniitti värähtelee samalla taajuudella enkeleiden kanssa.

Tähän sopivat erityisesti isot litteähköt sekä pöytäkivi sydämen muotoiset seleniitit.

 

Joko sinä olet tutustunut ihanaan valoisaan seleniittiin? Kurkkaa kaikki seleniitti tuotteemme tästä.

 

Aurinkoisin terveisin,
Mira

 

P.S. Tämä on myös oiva kivi antaa lahjaksi ystävälle tai muulle rakkaalle jolla on stressiä ja väsymystä.

P.P.S. Muista että seleniitti on herkkä kivi jonka pinta naarmuuntuu helpommin eikä kestä voiteita, öljyjä tai vedellä pesemistä. Muistathan myös että kiveä ei koskaan tule käyttää korvaamaan lääkärin määräämää hoitoa vaan tukemaan sen lisäksi :)

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.