KIVIESITTELYSSÄ MAGNESIITTI

Valkoinen magnesiitti on mitä parhain kesäkorukivi. Miksikö? Se viilentää oloa, rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa, sekä näyttää hyvältä kesän päivettämää ihoa vasten. Viilentävyytensä vuoksi se sopii myös hyvin vaihdevuosioireiden aiheuttaman kuumuuden hoitamiseen. Käytä rannekoruna, riipuksena tai taskukivenä hoitamassa.

Magnesiitti tuo juuri sitä olotilaa mitä lomalla haluaa kokea, rauhallisuutta joka tuntuu kiireettömyytenä, selkeänä olotilana, kehon ja mielen levollisuutena.

Siksi se on myös suosittu meditaatiokivenä. Sydämellä pidettäessä se tuo rauhaa ja 'tilantuntua' sydämeen. Otsalla pidettäessä aktivoi intuitiota ja visiointia selkeään läsnäoloon ja visioihin.

Magnesiitti on karbonaattimineraali jota esiintyy useissa paikoissa maapallolla. Väriltään yleisimmin valkoinen tai vaalea jossa kulkee harmaita juovia. Luonnolliset magnesiittikiteet ovat epämääräisen pallomaisen muotoisia ja niissä on kellertävän rusehtavia juovia. Magnesiittia esiintyy haalean sinertävän, harmahtavan ja rusehtavan sävyissä.

Jos näet reissuillasi turistikohteessa edullista vahvan sävyistä turkoosia, se on todennäköisesti värjättyä magnesiittia jonka luonnostaan harmahtavat juovat ovat hyvin samankaltaisia arvokkaamman turkoosin kanssa.

 

©Sari McGlinn, Somsola

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ KAIKKI KAUNIIT TUOTTEEMME MAGNESIITISTA!

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.