KIVIÄ JOTKA TUKEVAT ELÄMÄNMUUTOKSISSA

Nyt on menossa isoja tai pieniä muutoksia melkeinpä jokaisen elämässä. Tästä johtuen elämä voi tuntua ajoittain epävarmalta, rasittavalta tai pelottavaltakin. Tai asiat voivat alkaa mennä niin hyvin, että se tuntuu jopa liian hyvältä ollakseen totta ja siten vähän pelottavalta. Näihin tilanteisiin saa paljon apua kivistä. Kivien energiavärähtely vaikuttaa ihmisen energiakentän värähtelyyn, uskoipa hän siihen vai ei. Herkästi aistiva ihminen osaa aistia kivien vaikutukset vain paremmin kuin ei niin herkästi aistiva.

Elämänmuutostilanteissa ihmisen kokonaisuus tarvitsee useita tunneaistimuksia jotta muutos soljuu läpi mahdollisimman vaivattomasti. Ensisijaisesti tarvitaan turvallisuutta, jotta uskaltaa mennä muutoksen läpi. Tarvitaan hyväksymistä, jotta muutoksille antaa vapaan energian tapahtua. Tarvitaan korkeaan ykseyden ja rakkauden energiavärähtelytaajuutta joka sallii vastaanottaa uuden muutoksen elämään. Lisäksi muutoksen prosessissa on avuksi kaikki mahdollinen rohkeus ja uskallus vaikka jännittäisikin ja vankka itseensä ja kokonaisuuteensa luottaminen.

Usein elämänmuutokset ovat kuin universaali testi, että luotatko kokonaisuutesi syvään viisauteen, tietäen sisimmässäsi, että kaikki muutokset tuovat jotain myönteistä kehittymistä mihin oma kokonaisuutesi on valinnut osallistua. Tyypillisimmin kokonaisuutesi hakee syvempää itseesi luottamista, vaikeissakin tilanteissa. Olemme tottuneet nojaamaan ulkoisiin rakenteisiin ja nyt ulkoisten rakenteiden poistuessa on aika alkaa nojaamaan ainoastaan sisälle päin ja tietoisesti voimistamaan itseensä luottamista. Tämä prosessi on tie onnelliseen elämään, jota luot itse.

 

Miten kivet hoitavat?
Kivien energiavärähtely on erinomainen apu muutoksissa sekä itseensä luottamisen syventämisessä. Jokainen mineraali värähtelee tiettyä energiataajuutta johon liittyvät myös tietyt ajatus-ja tunnetason värähtelyt. Tämän vuoksi on esimerkiksi kiviä, jotka värähtelevät rakkaudellista värähtelytaajuutta. Näissäkin on vielä omat värähde erot jonka myötä ruusukvartsi on parhaita tietämiäni kiviä hoitamaan rakkaudellista hyväksyntää, sallimista, anteeksiantoa ja irtipäästämistä. Kunsiitti taasen antaa rakkaudelle voimaa, morganiitti kuljettaa kokemaan rakkauden ykseyttä jne.

 

Kivien valinta ja käyttötavat
Valitse kivet sen mukaan mitä kiven värähtelyominaisuutta tarvitset. Pidä kiveä taskussa, yö-tai työpöydällä, pitele sitä käsissäsi, katsele sitä. Voit myös hieroa kivillä pyörivin liikkein. Kivet tykkäävät toimia ryhmässä, joten valitse esimerkiksi 3-5 kiveä joita käyttät ryhmänä. Valitse mielellään yksi kustakin ryhmästä ja saat hyvän hoitajatiimin itsellesi. Käytä kiviä niin kauan kuin muutosprosessi kestää. Kiitä välillä kiviä, anna niille kiitollisuutta ja rakkautta ja sillä sinä hoidat kiviä.

 

Turvallisuus
Turvallisuuteen auttavat maadoittavat kivet. Maadoittava tarkoittaa sisäistä läsnäoloa nyt-hetkelle ja se tukee asioiden hyväksymistä, yhteenkuuluvuutta ja sitä kautta tuo turvallisuuden tunnetta. Näitä olotiloja saa seuraavista kivistä: Boji kivet ovat maailman maadoittavimmat kivet. Stomatoliitti fossiilikivi on kuin rakastava halaus äiti-maalta. Bronsiitti on elämäniloista luottamista elämään- tukea antava. Intialainen jokikivi avaa hyvin kehon tukoksia ja laittaa elämäniloisen energian rullaamaan kehossa ja mielessä.

 

Rakkautta muutoksien hyväksymiseen
Ja sen muistamiseen ja kokemiseen, että olet rakkaus ja osaat luotsata itsesi kaikkien muutoksien läpi. Ruusukvartsi hyväksymiseen, irtipäästämiseen, sisäiseen hellyyteen itseä kohtaan, sallimiseen ja anteeksiantamiseen. Morganiitti kuljettaa kokemaan rakkauden ykseyttä ja syvää onnellisuutta. Kunziitti antaa rakkaudelle voimaa ja kirkautta, tukien sisäiseen rakkauteen luottamista. Lepidoliitti puhdistaa energiakenttää, kohottaa mielialaa, tuo rakkaudellista onnellisuutta olotilaan. Herkimer tuo iloa sekä kohottaa mielen ja ajatuksien energiatasoa.

 

Laaja alaista näkemystä asioihin
Tarvitaan aina kun muutoksia on menossa. Krysokolla on yksi parhaita kiviä tuomaan laaja-alaisen perspektiivin käyttäjälleen. Kivi itsessään näyttää pienoismaapallolta ja kun se on kädessäsi, katsot maapalloa avaruudesta käsin. Näin laajan perspektiivin kryskolla luo. Se myös tukee keuhkoja, tuoden laaja alaisuutta myös henkeen eli hengittämiseen. Mitä laajemmalla perspektiivillä katsot muutoksiasi, sitä helpommin saat muutosprosessin koettua ja näet myös mikä korkeampi oivallus ja kehittyminen siihen liittyi.

 

Korkeaa ykseyden ja rakkauden värähtelyä
Tarvitaan aina, se on meidän ’kotienergiaamme’ muistuttaen, että elämä on tarkoitettu eläväksi helposti, vaivattomasti, iloisuudessa ja onnellisuudessa ollen. Nämä kivet herättävät pois synkistä ajatuksista. Ne kohottavat energiakenttäsi värähtelytaajuutta, hajottaen matalampia vähähtelyjä kuten huolet, pelot jne. Akvamariini kuuluu samaan kiviperheeseen morganiitin kanssa ja siinä on samoja hoitavia ominaisuuksia eli se kuljettaa rakkaudelliseen, vapaaseen onnellisuuteen jossa asiat tapahtuvat helposti. Apofylliitti levittää rakkaudellista harmoniaa ympärileen. Se luo suojaavan rakkauden energiakentän ja puhdistaa kaikkea matalaa värähtelyä ajatuksista, tunteista ja kehosta. Se värähtelee puhdasta ykseyttä. Parhaita kiviä käytettävissä muutoksissa koska sen värähtely kohottaa välittömästi henkilön energiakentän värähtelyä värähtelemään ykseydessä, energiassa jota tarvitaan muutoksissa. Seleniitti tuo valoenergiaa keholle, mielelle ja tunteille. Kaikki nämä edellä mainitut kivet puhdistavat tehokkaasti raskasta värähtelyä pois kehosta ja kohottavat kokonaisuuden värähtelytaajuutta. Tämä myös kasvattaa kehon energiataso tuoden lisää energiaa muutoksien läpiviemiseen.

 

Rohkeutta ja itseen luottamista
Tarvitaan aina muutoksissa. Mitä enemmän luotat sisäiseen kykyysi luoda elämääsi, sen vaivattomammin luot elämääsi ja huomaat että elämää voi elää helppudessa. Sardonyksi on tahdon voiman kivi eli antaa voimaa ja uskallusta olla oma itsensä ja luottaa kykyynsä tietää, mitä tarvitsee. Voimistaa energiakenttää ja tuo lisää tilantuntua. Pietersiitti kirkastaa tahdonvoimaa ja egosta vapaata voimaa olla se kuka on. Pietersiitti voimistaa intuitiota. Mahtikivi on voimakas kehon energialinjojen avaaja. Se myös lataa kehoon energiaa ja tuo yhteyteen omaan sisäiseen luottamiseen ja siitä kumpuavaan voimaan. Ja lopuksi lauseta, joita kannattaa käyttää aina muutoksissa: Kaikki saa tapahtua helposti ja vaivattomasti. Otan vastaan korkeinta parasta elämääni. Luotan kokonaisuuteni viisauteen. Sisimpäni tietää parhaat tavat toimia. Sallin helppouden ja onnellisuuden kaikkialle elämääni. Kaunista uuden luomisen aikaa sinulle!

 

Rakkaudella
Sari McGlinn

p.s. jos sinulla on kysymyksiä kivien käyttämisestä itsesi hoitamisessa, voit lisätä kommentin tähän artikkeliin tai meilata ne info.somsola(at)gmail.com ja voin käsitellä aiheita täällä blogissa.

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.