JOULUKATTAUS KIVILLÄ

 

Joulunaikaa, yhdessäoloa, kodin laittamista juhlakuntoon ja rentoutumista. Perinteet vaihtelevat varmasti perheen ja kodin mukaan mutta yksi asia yhdistää meistä jokaista - kaikki laittavat ensi viikolla pöydän koreaksi. Tämä on yksi meidän lempi jouluperinteistä, luoda kaunis harmoninen kattaus jonka äärellä nauttia joulun ruokailuista rakkaimpien kanssa.

 

Kivillä kaunis joulun kattaus

 

Kivillä luot harmonista energiaa tilaan ja kauneutta silmäniloksi.

Valkoinen SELENIITTI on oiva kivi tähän tarkoitukseen, sen energiakenttää  kohottava ja puhdistava rauhoittaa mieltä ja ajatuksia. Tuikun muodossa se lämpenee ja levittää energiaa ympärilleen erityisen hyvin.

Kullanhohtoinen KALKOPYRIITTI ja metallinsävyinen PYRIITTI tukevat unelmien toteuttamisessa, luovuudessa ja suunnittelussa. Näiden lisäksi tämä kimaltava kivi on kaunis lisä sisustukseen.

Kellertävä OPTINEN KALSIITTI luo ympärilleen iloista yhdessäolon energiaa ja puhdistaa hyvin tukoksia mielen ja kehon tasolla.

Kirkas VUORIKRISTALLI puhdistaa, lataa, virkistää ja ohjaa viisautta käyttäjänsä tajuntaan.

 

Vinkit joulun kattaukseen

 

Kiviprintein varustetuilla paperituotteillamme loihdit loppusilaukset kattaukseen. Monikäyttöisistä lahjapapereista voit tehdä kauniit tabletit lautasten alle. Pakettikortit taas toimivat veikeinä paikkakortteina tai viinilasin merkkaajina lasin varteen solmittuina.

 

Vinkit joulun kattaukseen

 

Rentouttavaa, kaunista joulua toivottaen,

Somsolan tontut <3

KATSO KAIKKI MONIKÄYTTÖISET PAKETOINTITARVIKKEET TÄÄLTÄ

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.