ILOITAAN NAISEUDESTA, ÄIDEISTÄ, ISOÄIDEISTÄ, ELÄMÄSTÄ

 

Naiseus on aina aihe, jota ei voi juhlia, ylistää, kiittää ja iloita koskaan liikaa! Me naiset olemme yli puolet maapallon väestöstä ja silti maailman tapahtumia edelleen esitellään pää-asiassa miesnäkökulmasta.

Itse kaipaan lisää uutisia joissa kerrotaan naisista ja naisten elämästä, elokuvia, mainoksia joissa naiset ovat tekijoitä, eikä ainoastaan esillä ulkonäkönsä kautta. Listaa voisi jatkaa pitkään. Joten, naiset, siskot, ollaan yhtä, iloitaan ja arvostetaan naiseuttamme, kykyämme luoda elämää, naiseuden kaunista viisautta, rakkautta, ymmärrystä, suvaitsevaisuutta. Sisäinen kauneus kumpuaa sisäisestä hyvästä olosta olla se nainen joka on, siinä elämänvaiheessa missä on.

Muistan ajan jolloin tyttäreni olivat pieniä, nyt voisin olla vielä viisaampi äiti heille, mutta se mitä heille silloin äitinä annoin, annoin koko sydämestäni ja koko rakkaudestani. Äitiys on jotenkin aina osa riittämättömyttä, monta kauhallista rakkautta, iloa ,naurua ja kiitollisuutta hetkestä jossa saa elää.

Omat lapseni ovat sanoneet jälkikäteen: ” Äiti, oli ihanaa, että et pistänyt meitä mihinkään muottiin, mitä meidän pitäisi olla, vaan saatiin kasvaa ilman paineita.” Tämä oli itselleni iloinen yllätys kuulla, se mitä itselle oli itseestäänselvyys, oli lapsille jotka seurasivat ystäviensä vanhempien kasvatustapoja,  etuoikeus.

Se mitä olet äitinä nyt, on aina se paras mitä voit ja osaat tehdä nyt. Lapsesi ovat valinneet sinut äidikseen jo ennen kuin syntyivät, joten he myös valitsivat ne opittavat asiat, joita sinä heille heijastit. Tämän kerroin usein lapsilleni kun he olivat pieniä ja luulen että jotain syvällistä oivallusta elämän luomisesta sisäistyi heihin yhteisen matkamme aikana, joka jatkuu elämämme loppuun saakka. 

Kiitä itseäsi äitinä / naisena, arvosta itseäsi, näe ns. Virheidesi kauneus siinä, miten ne opettivat lapsiasi / läheisiäsi heidän oppiaineissaan. 

Elämä on kaunis matka jossa saamme kokea hetkiä yhdessä ja yksin. Jokainen hengenveto on ylistys elämälle.

 

Iloitaan naiseudesta ja äitiydestä,

Sari McGlinn

Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit ennen kuin julkaisemme ne.